Är du i behov av stöd och hjälp?

Samtalsstöd

Är du i ett förhållande där du blir  kontrollerad, skrämd eller utsatt för våld och hot så ger vi dig stöd. Kvinnojouren i Sundbyberg vänder sig till dig som identifierar dig som kvinna och som är utsatt för psykiskt, fysiskt, sexuellt, ekonomiskt, materiellt eller hedersrelaterat våld. Du kan vara anonym och vi har tystnadslöfte.

Vi lyssnar och tror på dig utan att döma eller ifrågasätta. 

Vi kan ge dig stöd via telefon, chatt eller mejl. Vi har öppet på måndagaronsdagar och torsdagar mellan 18.00-21.00.

Telefon: 08-684 228 28

Mejl: jour@kvinnojourenisundbyberg.com

Om du vill ha kontakt med oss och har svårt att nå oss under våra öppettider mejla oss så kan vi i mån av tid erbjuda dig stödsamtal under andra tider.

Juridisk rådgivning

Vi erbjuder vi kostnadsfri juridisk rådgivning via telefon, chatt och mejl.  Torsdagar 13-16. Nytt för i sommar tisdagar 9 12 (från 16 juni) på jourtelefonen  08-684 228 28, chatta via hemsidan eller mejla jurist@kvinnojourenisundbyberg.com läs mer här

Boende

​Kvinnojouren I Sundbyberg har inte ett skyddat boende i nuläget. Vi har som mål att i framtiden kunna erbjuda skyddat boende för våldsutsatta kvinnor och barn. Vi hänvisar till andra jourer med denna möjlighet, besök Unizon för mer information.​ Om du är i akut behov av skyddat boende och det är natt eller helg kontakta Socialjouren Nordväst på telefonnummer 010-444 05 00.

Om du eller någon i din närhet är utsatt för våld kan du även kontakta någon av följande instanser:

Allmänna länkar
Kvinnojourer i Stockholmsområdet

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Bakgrundsbild © Anders Dahlbäck