top of page

Behöver du någon att prata med? 

Är du eller har du varit i en relation som inte känns helt okej? Har din partner, en familjemedlem eller  någon annan i din närhet betett sig på ett sätt som begränsar dig, fått dig att må dåligt eller bli rädd? 


Våld kan vara många olika saker. 
Det kan till exempel handla om att du inte får ha kontroll över din ekonomi, att någon annan bestämmer över vem du får umgås med, att någon har sex med dig mot din vilja eller på ett sätt som du inte vill, att någon knuffar eller håller fast dig  eller att någon hotar dig på olika sätt.


Vi på Kvinnojouren i Sundbyberg kan ge dig stöd och råd i den öppna jouren via telefon, chatt och mejl eller på plats vid bokade enskilda samtal och i samtalsgrupp.

Du kan vara helt anonym och vi har tystnadslöfte. 

Öppen jour

Måndag- torsdag telefon & chatt mellan 18.00-21.00.

Samtalsgrupp

Vi erbjuder samtalsgrupp för dig som lever i eller har levt i en nära relation med våld. Läs mer här

Juridisk rådgivning 

Vi erbjuder vi kostnadsfri juridisk rådgivning via telefon, chatt och mejl.

Tisdagar 9 - 12  kan du prata med en jurist från Advokatbyrå Rebecca Lagh, läs mer här

Enskilda stödsamtal

Om du vill ha kontakt med oss och har svårt att nå oss under våra öppettider så går det bra att mejla för att boka en tid för stödsamtal. Vi inleder alltid med ett första orienterande samtal för att se att vi kan möta dina behov. Samtalen sker per telefon eller på plats i Sundbyberg. 

Boende

​Kvinnojouren I Sundbyberg har inte ett skyddat boende i nuläget. Vi har som mål att i framtiden kunna erbjuda skyddat boende för våldsutsatta kvinnor och barn. Vi hänvisar till andra jourer med denna möjlighet, besök Unizon för mer information.​ Om du är i akut behov av skyddat boende och det är natt eller helg kontakta Socialjouren Nordväst på telefonnummer 010-444 05 00.

Är läget akut? RIng 112!

bottom of page