Behöver du någon att prata med? 

Är du eller har du varit i en relation som inte känns helt okej? Har din partner, en familjemedlem eller  någon annan i din närhet betett sig på ett sätt som begränsar dig, fått dig att må dåligt eller bli rädd? 


Våld kan vara många olika saker. 
Det kan till exempel handla om att du inte får ha kontroll över din ekonomi, att någon annan bestämmer över vem du får umgås med, att någon har sex med dig mot din vilja eller på ett sätt som du inte vill, att någon knuffar eller håller fast dig  eller att någon hotar dig på olika sätt.


Vi på Kvinnojouren i Sundbyberg kan ge dig stöd och råd via telefon, chatt eller mejl. Du kan vara helt anonym och vi har tystnadslöfte. 

Vi har öppet på måndagaronsdagar och torsdagar mellan 18.00-21.00.

fredagar är chatten öppen 11-14.

Telefon: 08-684 228 28

Mejl: jour@kvinnojourenisundbyberg.com

Om du vill ha kontakt med oss och har svårt att nå oss under våra öppettider så går det bra att mejla oss för att boka en tid för stödsamtal. 

Juridisk rådgivning

Vi erbjuder vi kostnadsfri juridisk rådgivning via telefon, chatt och mejl.  

Tisdagar 9 - 12 och torsdagar 13-16 ring  08-684 228 28, chatta via hemsidan eller mejla jurist@kvinnojourenisundbyberg.com läs mer här

Boende

​Kvinnojouren I Sundbyberg har inte ett skyddat boende i nuläget. Vi har som mål att i framtiden kunna erbjuda skyddat boende för våldsutsatta kvinnor och barn. Vi hänvisar till andra jourer med denna möjlighet, besök Unizon för mer information.​ Om du är i akut behov av skyddat boende och det är natt eller helg kontakta Socialjouren Nordväst på telefonnummer 010-444 05 00.

Om du eller någon i din närhet är utsatt för våld kan du även kontakta någon av följande instanser:

Allmänna länkar
Kvinnojourer i Stockholmsområdet

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Bakgrundsbild © Anders Dahlbäck